Hopp


image

Nu har jag gjort min sista tenta i matte E. Hoppas så på godkänt!  Skulle vara såå skönt! Känns trist att jag varit så sjuk att jag inte har klarat av att plugga. Jag vet att jag hade kunnat göra så mycket bättre ifrån mig än att sitta och hoppas på ett g…
Men nu är det som det är! Med tanke på allt som hänt så skulle ett godkänt vara helt galet bra… Spännande!
Det finns en omtenta man kan göra nu i juni som man bara kan få g på men eftersom jag förhoppningsvis åker till Nice på lördag så var detta min sista chans för nu. Om ni undrar varför jag skrev att vi förhoppningsvis åker till Nice så är det för att jag inte vet om jag kan åka iväg än. Viruset jag fick kan göra så att det inte går. Det får jag veta på torsdag efter att vi tagit lite blodprover…

Det skulle vara så gött att åka iväg lite så jag hoppas verkligen att det blir av nu, vi får se. 🙂


6 svar till “Hopp”

 1. Jag trodde du redan hade klarat din sista mattetenta och att det bara
  vara en fysisktenta kvar?

  • Å tack! Synd att det blev inget av de två. Men det får bli en annan gång. Nice finns kvar och det finns fler tentor att göra ^^ Kram

 2. Jag hoppas också att du får godkänt i matten:-)
  Å att du kommer iväg till Nice. Du är värd en skön och härlig resa nu:-)
  Ha det så himla kul(om du kan åka)
  Kraam!

  • Jaaa, jag hoppades på det bästa jag med. Men nu blev det inte så. Skönt att det ändå varit fint väder nu ^^ Kram till dig Petra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *