Midsommar


Härliga midsommar!

Hej,
jag fick fira midsommar i år och jag hade verkligen jätteroligt! Tråkigt att det var så himla kallt bara men så är det la nästan varje år? Känns så skönt att kunna få välja vad jag vill göra, det är lyxigt ska ni veta!
Annars så har jag mest varit med vänner i helgen och haft det bra. Känner mig verkligen bättre nu och jag har mer energi än innan. Men jag sover hur mycket som helst. Men kroppen är nog trött efter allt som varit. Det kanske tar lite tid att få må bra igen. Men det känns bra att det går åt rätt håll. Imorgon är det dags för biopsi och det kommer nog gå hur bra som helst. Är inte särskilt nervös heller. Känns gött att jag slipper göra biopsierna så ofta nuförtiden, det var 3 månader sen sist.
Jag har börjat få ont i musklerna nära ärret på bröstbenet så det behöver jag fråga om. Sen verkar jag ha fått allergiska utslag igen… Men jag tror verkligen inte det är någon fara. Allt löser sig förhoppningsvis!
Min fot börjar bli bättre och bättre och det känns jättekul. Kanske kan börja dansa snart igen? ^^ Jag har planerat att min fot ska fungera i augusti så vi får se om jag hinner nu. Skulle vara så gött att slippa skenan! Har tyvärr fortfarande ont men för sånt finns det ju piller!

Hoppas du som läser haft en go midsommar, kram från mig! ^^

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.