Inte bara bra dagar..


tillhör poffen.se
Hej,

det är inte alltid bra dagar jag har… Det är lite svårt att beskriva men ibland kan jag verkligen känna mig ledsen på insidan. Blir så arg också. Det bara finns där… Känner mig så instabil de dagarna. Känns nästan som att ingenting hjälper.
Humöret kan vända så fort. Allt kan vara bra och sen i nästa sekund så står jag och gråter… Men jag lyckades undvika att gråta, valde att sova istället och det hjälpte lite men blev aldrig riktigt av med känslan.. Riktigt  jobbigt då det kommer.. Känns konstigt att inte kunna göra något åt det, känner mig lite maktlös.

Men idag är det en ny dag och det känns mycket bättre! Så skönt. 🙂 Blir mer tacksam över alla bra dagar jag har! Glad att det nästan bara är bra dagar nu. Undrar hur det blir när det är höst igen och tråkigt och mörkt… Men det blir då, nu är det ljust och det är riktigt gött!


5 svar till “Inte bara bra dagar..”

  1. Det är rätt skönt att sova bort vissa dagar men det kan vara rätt skönt att gråta ut ibland också. När hösten och mörkret kommer får vi tända ljus och brasa och mysa ihop. Då kanske vi kan lära mig att virka bättre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *