Destination Stockholm


image
Fikade me papi innan tåget gick 🙂

Tjo,
Idag åker jag till Stockholm! Känns nervöst att åka iväg själv men det ska nog gå bra 🙂 Ska vara där från Onsdag till Söndag. Eftersom jag gick i gymnasiet i Stockholm så har jag en del vänner där så det ska bli väldigt kul att åka dit och träffa allihopa. Ska bli skitkul faktiskt! Har inte varit där sen jag tog studenten, så ca 3 år… Knasigt, känns som om det var flera årsen jag tog studenten nu när jag varit med om så mycket… Livet e allt knäppt…

Nu är jag påväg och det känns bra. Var mest orolig över om jag skulle minnas något när jag var på centralen igen eftersom det var där jag fick mitt hjärtstopp. Sån tur var så kunde pappa följa med mig och jag slapp även flashbacks vilket jag är väldigt glad för! Så tack pappa! ❤

Nu ska jag istället försöka njuta över att kunna åka dit jag vill ensam! Så glad över att detta är möjligt. Väl i Stockholm hämtar min goa kompis Gisela upp mig, äntligen ses vi igen. 😉


8 svar till “Destination Stockholm”

  1. Vad roligt för dig Sofia. Så glad man blir när man läser om dina äventyr du ger dig ut på. Skönt att snälla pappa kunde följa med dig också 🙂 Kram på er alla

  2. Måste erkänna att jag blir lite stolt över dig som åker iväg så:-)
    Jag hoppas att du kommer att få det så kul, mysigt o härligt som du vill.
    Ingen är som farsan Baloo:-) Hej på dig farsan!
    Önskar dig en fantastisk vistelse i stora staden.
    Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *