Hemma igen..


image

Hejsan! 

Nu har jag varit iväg i Stockholm och träffat mina kompisar. Tack Gisela för suveränt boende! 😉 Det var riktigt trevligt, fick träffat mina vänner och vi hade riktigt kul ihop. Resan upp gick jättebra och jag mådde inte alls dåligt. Känns härligt! Jag klarar mig själv nu! Har hunnit njuta av solen också men inte badat, det var ju svinkallt i vattnet… Hah, börjar nog bli en badkruka..

Har börjat komma igång med träningen nu och ska alldeles strax iväg och träna. Så gött att känna när musklerna bränner och känna att man verkligen kan och vågar ta i. I tex benpress har jag höjt till 60 kg. Jag gör allt framsteg! Igår klarade jag av att promenera själv på en runda som tog ca 20 min och det var ett stort steg. Har inte vågat träna själv innan. Det gäller att ta steget till att kunna lita på min kropp och det tar lite tid men det gick suveränt igår! Har en del träningsvärk idag så vi får se hur det ska gå med träningen nu… Spännande ^^


3 svar till “Hemma igen..”

  1. Kul att höra att du hade så skoj i huvudstaden:-)
    Och ja, du klarar det mesta nu. Resa själv, göra saker på egen hand, träna själv o vidga dina vyer så att säga. Du är toppen fialotta:-D
    Hörre du, nu är det iaf inte kallt i vattnet. Jag är som en knubbsäl i vattnet nu:-D
    Kram o ha det så himla gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *