Trött


image

Hade tänkt gå och lägga mig, sen såg jag att jag hade missat att fylla på veckans piller… Då blir jag allt lite arg på mig själv.. Är så trött, varför ska jag glömma sånt hela tiden? :/
Just nu känns det inte som om jag har koll på någonting, allt är bara virrigt. Har så svårt att kunna planera just nu, det blir lätt så snurrigt. Har det lite kämpigt eftersom det är så mycket som händer på samma gång och då känns det som att min hjärna bara stänger av. Har många måsten som jag behöver ta tag i…. Får berätta mer i ett annat inlägg.. Men min hjärna är lite kaos just nu. Tror att jag ska försöka sova lite mer och då blir jag förhoppningsvis piggare i huvudet och får lättare att planera och ta beslut. Jag hoppas verkligen på det!

Ska försöka somna nu, godnatt!


Ett svar till “Trött”

  1. Du Sofia…bli inte arg för sådana saker. Luta dig tillbaka, dröm dig bort för en stund. Tänk på vad du har åstadkommit. Oavsett om du är ledsen, arg, trött, virrig, så är du en grym tjej. Du måste inte vara ”duktig” hela tiden. Tänk på det:-)
    Varm kram från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *