Det händer mycket!


tillhör poffen.seJust nu händer det väldigt mycket. En del tidningar som hör av sig angående intervjuer vilket känns väldigt spännande. Har inte känt mig redo att vara med i tidningar innan men nu känns det okej. Vill så gärna sprida budskapet om hur viktigt det är med organdonation, att vem som helst kan bli sjuk, att det är viktigt att man står på sig själv om man känner att det är något som inte stämmer med kroppen. Att HLR- räddar liv och hur viktigt det är!!!

Så jag hoppas jag kan förmedla några av alla budskap jag vill få fram!. Kommer skriva på bloggen så fort jag vet när intervjuerna ska vara med i tidningen. Väldigt spännande och samtidigt lite konstigt. Har jag verkligen varit med om allt detta? Det låter så orimligt varje gång jag ska försöka förklara för någon vad som hänt. Är väldigt förväntansfull nu!

Sen har jag lite tråkigare saker att ta tag i. Ett av mina problem är att jag just nu inte har någon inkomst alls för jag kan inte bli sjukskriven. Jag är för frisk för att vara sjuk, men för sjuk för att kunna jobba. Känns trist… Får se hur jag ska lösa mitt pengaproblem… Men jag försöker slappna av och tänka att det löser sig… Får nog gå till arbetsförmedlingen antar jag.. 🙁 Väldigt tråkigt med allt praktiskt pappersarbete men det måste ju göras…

Får försöka ta tag i det nu i helgen! 🙂

Sen vill jag tacka alla ni som följer mig här på bloggen och som peppar mig med alla fina kommentarer. Det betyder jättemycket för mig! Stort Tack!


6 svar till “Det händer mycket!”

 1. AF har inte öppet på helger. 😉

  Om jag får fråga, hur blev det med dina studieplaner och hur gick
  det med den sista tentan?

  • Hej Johan,
   det vet jag mycket väl, formulerade mig lite knasigt. Jag menade på att jag ska förbereda inför det som behöver göras innan jag tar mig dit som att tec ta reda på info. Sista tentan (matte E) klarade jag tyvärr inte och kände redan då att jag behöver ett år på mig att få må bättre. Men jag kommer berätta mer utförligt i ett inlägg om vad jag ska hitta på framöver . 🙂

   // Sofia

 2. Ska bli spännande att läsa. Skrev till dig för ett tag sedan angående min man och att han eventuellt ska sättas på lista till nytt hjärta. Han kommer att behöva ett nytt så fort hans lungor blivit lite större efter han tränat upp sin kondition.

  • Hej Angelica, skönt att ni har fått lite mer besked nu i alla fall! Hoppas verkligen att allt ska gå bra för honom. Jobbigt för er men förhoppningsvis så blir han starkare snart och kan skrivas upp på listan. Får hoppas att han inte behöver vänta så länge! Önskar honom lycka till, styrkekramar!

 3. Hej S!
  Tycker det är för jäkligt att du inte får gå sjukskriven, det skapar bara stress att hålla på med försäkringskassan/arbetsförmedlingen. Hur vill dom att vi ska må bra om vi ska hålla på hela tiden och kämpa mot dom…..

  Tycker det är bra att du ställer upp offentligt med din historia. Det kommer att hjälpa många, om du vill så kan du lägga in artiklarna på FB-Viking. Så har vi också chans att läsa som inte har dom tidningar du ställer upp i.
  Kram Lisa

  • Hejsan Lisa, ja det är tråkigt… Ja det kan jag nog göra, vet inte hur det gäller med vad man får publicera och inte men jag kan kolla upp det! Kram tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *