Lite ledsen


Blev lite ledsen inatt… Har inte gjort backup på en del bilder som jag har tagit med min nya telefon. Skulle radera en bild och fick med mig hela mappen… 1 knapptryck sen var bilderna borta. Det känns riktigt surt… Tur att jag har bloggen för här har jag en del bilder sparade men jag har förlorat väldigt många fina foton. Får vara tacksam över att det inte gått längre tid utan backup. Men har antagligen lärt mig en läxa nu…

Det är ju inte så hemskt men det känns riktigt tråkigt och jag blir så trött på att jag inte fixade backup tidigare.. Så typiskt. 🙁 Nu får jag ta tag i det på riktigt, bättre sent än aldrig!

Minnena har jag alltid kvar som tur är! Klarade mig utan att gråta en hel dag men nu ikväll kom tårarna ändå. Lyckas hålla mig ifrån att gråta ganska ofta men ikväll gick det inte.. Antar att det inte bara handlar om fotona utan det kanske bara blev så att allt kom på samma gång..

Skönt att det är en ny dag imorgon, hoppas jag kan somna snart…


4 svar till “Lite ledsen”

  1. Jag hoppas du kunde somna Sofia. Tråkigt med bilderna men dom du säger, du har dom förvarade i minnet. Kram <3

    • Hejsan Lisa, ja det kändes väldigt tråkigt. Men jag somnade ganska fort efter det. Kanske behövde gråta ett tag. Kram tillbaka

    • Hejsan Tobbe, jag ringde Kalle precis efter att det hade hänt och då sa han direkt: Tyvärr Sofia, det är kört! Du får bli duktigare på att ladda över bilderna. Så jag gav tyvärr upp då. Som tur är så har jag inte gjort nåt superspeciellt då jag tagit bilderna, vilket känns ganska skönt. De viktigaste bilderna är kvar. 🙂 Men det är alltid tråkigt när man gör såna missar… Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *