Tylösand


image

Hej,
Här kommer en bildbomb från förra veckan då jag var i Tylösand. Min kompis Frida hörde av sig kvällen innan och frågade om jag ville följa med och då sa jag såklart ja! Alltid kul att åka iväg på en roadtrip.

Vi bodde på ett vandrarhem som låg väldigt nära havet och även klubben vi skulle till. Det var dåligt väder så det blev tyvärr inget bad. Men vi hade väldigt kul och jag fick dansa igen! Tack för en riktigt härlig kväll!
Jag kände dock att jag inte hade så mycket ork i kroppen så jag valde att gå hem ganska tidigt. Skönt att jag lyssnar på min kropp och inte kämpar emot. Nästa år vill jag nog vara i Tylösand lite längre och få hinna njuta lite mer. Får se om jag lyckas planera in det eller om de blir en impulsresa då med.
När vi var påväg hem så missade vi att tanka i tid. Det blev alldeles för spännande att se om vi skulle hinna tanka eller om vi skulle få motorstopp. Av någon konstig anledning så var jag ganska lugn. Jag tänkte att det löser sig nog, det skulle såklart vara jobbigt men det brukar lösa sig… 🙂

image

,

5 svar till “Tylösand”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *