Inte på topp


tillhör poffen.se
                                                        Mysklädd

Hej,

idag mår jag inte riktigt på topp. Känner mig lite sådär allmänt kass. Det känns som en vanlig förkylning så jag hoppas på att det går över snart. Skönt att vara ”vanligt sjuk” istället för alternativet. Skulle helst av allt vilja vara friskheten själv men det kommer förhoppningsvis! Jag ska försöka ha tålamod! Detta halvåret ska jag ägna åt att bli frisk och stark så det är bara att fortsätta nu! ^^
Jag tycker det känns jobbigt att hösten kommer nu då det börjar bli så mörkt. Samtidigt så är det mysigt då man kan tända en brasa och lite ljus. Tänk att det snart har gått ett helt år sen jag fick mitt hjärta. Snart dags för min 1:års kontroll. Är så lycklig över att jag fortfarande finns kvar, att operationen(hjärttransplantationen) gick bra och att det fanns ett hjärta som passade min kropp. Så tacksam!

Dagens positiva:

Jag har blivit sjukskriven igen!  Kan äntligen få in lite pengar… Hoppas jag! Får se vad försäkringskassan kommer hitta på denna gången. Hoppas de kan hålla med min läkare och inte strunta i läkarintyget som de så ofta gör… Håller mina tummar! Denna gången kommer jag orka kämpa mer även om de är envisa.
Men för nu känns det väldigt skönt, en tyngd som har lyfts från mina axlar. Nu kan jag verkligen fokusera på att må bättre och oroa mig mindre. Sen så är det självklart att jag ska hitta ett jobb men de är först då jag mår tillräckligt bra. Fram tills dess är det sjukskrivning som gäller. Är lättad!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *