Sjuk?


image

Tjena,
Jag mår inte så bra just nu… Har absolut ingen ork 🙁 Känns jättetråkigt… Har ont i halsen fast inte ont där man brukar ha utan har ont bak i halsen. Ungefär vid mandlarna och sedan nedåt en bit. Det känns inte muskulärt så jag tror inte det är det…
Har väntat i 3 dygn nu för att se om det går över men det gör det inte…. Har ingen aning om vad detta kan vara för något. Väldigt knepigt! Så jag har nästan inte gjort något alls denna veckan. Mest kollat på film.. 🙂 Får se hur jag gör idag om jag ska åka in och kolla mig eller om det kanske känns liite bättre senare idag. Hoppas på alternativ nr 2.

Hoppas allt e bra med dig som läser och tack för alla goa kommentarer. Blir jätteglad då jag ser att jag fått en kommentar! Har ni några teorier om vad det kan vara så kommentera gärna. ^^

Kram sålänge!


4 svar till “Sjuk?”

  1. Lilla vän! Det låter inte bra, jag tycker du ska ringa din sköterska på transplantationsteamet. Vill inte göra dig orolig det behöver intevara det. Hoppas du känner dig bättre snart.
    Kram Lisa
    En avstötning kan kännas så, vill inte

    • Hejsan Lisa, är väldigt tacksam att du skrev till mig för då tog jag steget att ringa. Ibland känns det så fånigt att ringa angående en förkylning men jag tror att det är något man måste göra nu i början innan alla mediciner e inställda efter min kropp. Så tack! Hoppas allt är bra med dig!

    • Hejsan, halsfluss har jag haft många gånger och de brukar göra så mycket ondare. Så är glad att de tillslut visade sig vara bara en förkylning. Men tack för din teori. ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *