Helg i Onsala


tillhör poffen.se
H
ejsan,

I helgen har jag varit och hjälpt min äldsta bror Kalle då han nyligen köpt ett hus tillsammans med flickvännen Emma. Blir så glad för deras skull då de har letat efter hus väldigt länge och nu har de äntligen hittat ett hus.

Husets trädgård var inte så välskött så pappa som nu är utnämnd till trädgårdsmästare har försökt klippa ner 1 meter högt gräs över hela tomten.  Han har pratat om hur lätt det är att med rätt teknik använda en lie för att klippa av gräset. Så detta gjorde att vi alla var väldigt spända på om han verkligen skulle klara av det…
Men han lyckades, det gick bra! Han kunde tydligen tekniken som han sa. Det är ganska kul då pappa inte bara tar med sig en lie utan även våran åkgräsklippare, grästrimmern, ”vanlig gräsklippare” och diverse olika verktyg. Ganska imponerande hur mycket maskiner han har…
Jag har främst passat Olivia vilket har varit ett väldigt mysigt sätt att hjälpa till på. ^^  Provade även på att måla tak och det gick bra tills jag blev yr… Förstår inte hur Emma och Kalle orkar hålla igång så mycket som de gör men det börjar bli fint nu. Nu när de håller på att fixa till huset så blir jag så himla sugen på att flytta och inreda mitt eget. Men det får vi ta i framtiden. 😉

Annars så har det inte hänt så spännande saker i helgen. Jag börjar känna mig piggare och funderar på att åka och träna imorgon. Tror att jag skulle orka det…  Vi får se..


3 svar till “Helg i Onsala”

  1. Du vet Sofia….det är nåt med män och deras verktyg;-)
    Vad kul att få vara med att greja och göra iordning i det nya huset. Jag tror att du är en perfekt faster till lilla Olivia:-)
    Kraam från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *