En dag på stan


image

Hej,
Jag hade en väldigt mysig dag på stan med mamma i veckan. En dag då vi valde att strosa runt i Haga här i Göteborg. Det finns så mysiga affärer där. Vi var även på ett café som är mitt nya favoritställe. Det heter Kafferosten och ligger på Linnégatan. Alla kakor är hemmagjorda och det är supertrevlig personal. Det är även väldigt fräck inredning och jag rekommenderar verkligen det stället. De har även go mat. Så om du inte vet vart du ska fika, gå dit! 😉
Det var väldigt skönt att inte stressa utan istället kunna ha tid på sig att kolla runt lite extra.

Jag börjar verkligen må bättre nu. Har mer energi igen. Det är jag glad för! Får fortfarande väldigt ont i fötterna av att gå långt och önskar verkligen att det blir bättre snart för det är kämpigt. Jag har alltid skenan på mig när jag går utomhus men foten är rörligare nu så förhoppningsvis kanske jag kan sluta använda skenan till julen. Det är mitt mål! Då ska jag även börja övningsköra så jag kan skaffa mig ett körkort! ^^


9 svar till “En dag på stan”

 1. Det är roligt att gå och strosa och kolla lite i olika butiker fika och äta lite gott.
  Jag och min dotter var på sommarlovet i gbg och shoppa en dag för henne var det
  viktigaste att få gå till Tessie och Fiorucci. Idag har jag gått 2 ggr upp för skidbacken
  men det var inget roligt men nu vet jag att orkar det. Men jag cyklar eller gå, springer hellre. På torsdag ska jag gå och simma det tycker jag är härligt.
  Ha En Bra Helg

  • Hejsan Ann-Louise,
   Härligt att ni hann strosa runt lite ni med. Wow, duktigt av dig att orka hela vägen. Gött, hoppas du hade en go helg. Kram

 2. Det fiket ska jag lägga på minnet. Fika är gott! Blir så glad när du känner mer energi och att du mår bättre:-) Det med foten kommer, det tar lite tid bara. Ge inte upp:-)
  Kram till dig o kram till mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *