Löjligt nöjd


image

Har införskaffat mig en ljusslinga med färgglada bollar som jag är helt kär i. Ville ha något färgglatt som man blir glad av och då köpte jag denna. Märket heter Happylights och på deras hemsida kan man se alla färger de kommer i. Den e så fin och jag är riktigt nöjd med mitt köp. ^^ 

,

7 svar till “Löjligt nöjd”

  1. Haha, nej inte alls jul, utan mycket roande.. Vi som legat på sjukhus och väntat, vet att man försökte alltid hitta nåt att räkna eller fantisera om, Jag räknade alltid rasterna i lysrören. Här hade jag nog räknat bollarna både upp och ner och färg för färg. Och så går tiden, är jag tokig eller????
    Tänker du på nåt Sofia eller ligger du bara och njuter? Och vad tänker ni andra på som ser ljusbollarna…..

    Kram

    • Hejsan Lisbeth, jag tänker nog inte så mycket. Tycker mest att det är mysigt bara haha. Gillar lite färger, då blir ja gladare. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.