Allergisk

Hej, jag har fått allergiska utslag som kliar över hela kroppen. Sånt himla oflyt har jag ibland. Antar att det är kontrastvätskan jag är allergisk mot. Jag har fått utslag tidigare men då var vi inte säkra på om det var kontrastvätskan men nu vet vi!!!
Shit vad det kliar, om någon har något tips på vad man kan göra för att lindra besvären så kan ni gärna kommentera. Har ringt sjukhuset och då sa de att jag kunde ta samma medicin som jag fick förra gången mot allergin. Men det tar minst en dag innan det börjar hjälpa. Wah, röda utslag överallt. Hoppas det slutar klia snart!!!

4 reaktioner på ”Allergisk

    1. Hejsan Johan, fick inte bada igår. Hade ett förband som var tvunget att sitta kvar. Men duschade idag och det hjälpte faktiskt för stunden åtminstone. Kram

  1. Usch va jobbigt! Hoppas du fick sova lite iaf pga kliandet. Aloe vera kanske dämpar lite. Finns nån kylbalsam också. Visserligen mot solsveda, men den kylande effekten kanske kan lindra.
    Hoppas du blir av med det snart.:-)
    Kraam på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *