Veckorevyn


image

Nu kan ni läsa om mig i Veckorevyn.  Är väldigt glad över att artikeln blev så bra.  Känns spännande att den äntligen är ute. Vet inte vad jag ska skriva mer. Det är lite konstigt att det är mig artikeln handlar om. Väldigt overkligt. Men är glad att jag delade med mig av min historia nu när artikeln blev så fin.


8 svar till “Veckorevyn”

 1. Hej Sofia!
  Tycker det är jättefint av dig att dela med dig av din historia, ska helt klart köpa tidningen. Återkommer när jag läst…….
  Kramis

 2. Ja, det är en jättebra artikel och den sitter på våran anslagstavla på jobbet:-)
  Bra bilder du har fått med dig där. Helt plötsligt känns det som att det var väldigt längesen som du låg så, nersövd. Nästan overkligt.
  Å nu, nu far du runt och bl.a föreläser. De du!:-)
  Kraamen från mig

  • Åh tack Petra! 🙂 Visst är det skönt att tiden går fort! Det känns ganska längesen ja, men så fort jag tänker på det så kommer minnena tillbaka som om det vore igår jag låg där. Ja, vem kunde trott att lilla jag skulle få må såhär oförskämt bra idag!!! Kram tillbaka

 3. Nu faller det tårar här nere i skåne, har precis läst din artikel. Det är ingen lätt resa du gjort. Klart att du ska vara stolt över dina ärr. Det är jag också, det är ju en del av os
  kramis

  • Åh va fint av dig, tack. Läste din artikel via MODs sida. Vad kämpigt du har haft det då! Härligt att du får må bra nu ialf. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *