Ny


image

Såhär ser jag ut nu. Det är nästan ingen skillnad alls men lite ljusare och lite fräschare blev mitt hår. Är så glad att mitt hår börjar bli friskt igen och även kommer tillbaka. Tappade väldigt mycket hår innan transplantationen pga mediciner och stress. Hårstråna gick även av på mitten då jag mådde som sämst. Är jätteglad att det även syns på håret att jag mår bättre. Tänkte försöka spara ut till långt hår nu, har velat ha det länge. Får se hur bra mitt tålamod är… 😉
Börjar bli friskare nu med. Fortfarande matt men börjar bli av med förkylningen. Vågar jag hoppas att det går att träna på fredag?

Glöm inte att följa mer organdonation på Facebook denna veckan då det händer mycket eftersom det är donationsveckan. Förmodligen kommer min historia komma upp där i veckan eller lite senare. ^^ Jag säger till när den publiceras då det är en uppdaterad version. Så småningom kommer jag även använda en liknande version här på bloggen. 🙂


4 svar till “Ny”

 1. Den viktigaste veckan i år:-)
  Skulle bli så glad om du lägger in något om det här. Jag har ju inte fejjan.
  Det är alltid lika intressant att få läsa om dig fialotta:-)♥
  Och ja, du blev görfin i håret. Snyggt!!
  Kraam så länge

  • Hej Petra, nu var jag visst lite kass på att uppdatera på bloggen men några nyheter har du förhoppningsvis fått ^^ <3 Tack, kände mig nöjd när jag gick därifrån. kraam

 2. Hej Sofia!
  Så jättefin du är i håret, det är också kul att se att ögonen lyser och läpparna ler igen.
  Det var en lång förkylning du hade, men så är det för oss transplanterade.
  Nu har jag kämpat 4 dagar för organdonation, skulle egentligen stått hela veckan ut.
  Jag har varit ensam ingen annan som ställde upp och det är jobbigt och stå och förklara för folk hela tiden att där är en massa som fortfarande står i kö. Då fick jag lite ångest att jag har klarat mig, vet att jag inte ska ha det. Men det mentala går ju upp och ner ännu. Så nu blir jag hemma resten av veckan, måste tänka på mig själv också. Ska försöka få tag på någon frivillig till nästa år, man behöver lite stöttning.
  Ha en riktigt go helg/Kram

  • Hejsan Lisa, tack! Ja väldans lång förkylning. Tråkigt när det blir så… Va bra jobbat! Nej, du gör ju så mycket efter att ha klarat dig. Tänk på hur mycket du bidrar med istället. Hur många som förhoppningsvis tar ställning efter att de har pratat med dig. På så sätt så hjälper du de som fortfarande väntar. Ja, de får du försöka hitta. Kram tillbaka, bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *