Jag lovade…

image

Hejsan, jag lovade er en bild på hela min outfit och här har ni den! Jag busade lite igår och tog på mig mina fina nya skor med en lite bredare klack utan skena!!! Jag kände att näe, jag tänker inte ha på mig den ikväll. Jag vill vara extra fin just idag. Väldigt riskabelt men det gick oväntat bra. Fick fokusera lite extra men det gör jag så gärna. Så glad att jag fick göra detta och kunde vara med under hela dagen. Att det är möjligt… Får berätta mer sen när jag har mer tid.

Ha en go helg nu, det tänker jag ha. 😀

6 reaktioner på ”Jag lovade…

  1. Fina Sofia! Vilken tjusig klänning dagen till ära. Förstår att du kände dig väldigt speciell.
    Ja, tänk att du kan och du gjorde det. Det hade du aldrig trott för ett år sedan. Njut nu av detta resten av helg. Tittar in igen i nästa vecka. Kramis

  2. Du ser jättefin ut och så glad.Hadde du något uppdrag eller var du ”bara”där som gäst. Go Helg på dig vännen.

    1. tack Annlouise. Jag var där som gäst endast. Väldigt skönt att bara kunna njuta fullt ut av dagen och slippa oroa mig. Hade väldigt roligt. Hoppas du haft en go helg. Kraaaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *