Back to work?


image

Hej,
Idag har jag träffat min psykolog igen för första gången på minst ett halvår. Det gick bra, fick hjälp att sortera ut lite tankar jag har. Känns skönt, kanske orkar vara lite mer mig själv när jag får ut en del oro ur kroppen…
Sen åkte jag till Nordstan för att söka jobb. Delade ut mitt cv till 7 butiker idag. Gick till mina favoritaffärer där jag känner att det skulle vara väldigt roligt att få jobb. Bland dom var det tex VILA, Vero moda, hemtex och Esprit. Gick till fler butiker men fick där veta att jag istället får skicka in mitt cv via nätet. Är väldigt trött nu men känner mig glad att jag har börjat söka jobb. Ska fortsätta med det imorgon. Känns roligt när jag väl kom igång, fick positiv respons så jag hoppas verkligen att det kan leda till något. 🙂

Känner ni någon som behöver anställa personal där man inte utför alltför tunga lyft så hör gärna av er!! Jag söker det mesta. ^^


9 svar till “Back to work?”

  • Jag var där, deras schema var redan klart Inför julen och ända fram tills februari. Men jag har inte varit i Kungsmässan än så man vet aldrig. Chansen finns kvar! 😀

 1. Åh! Vilken snygg businesswoman:-D
  Jag håller tummarna för dig Sofia. Vem skulle inte vilja anställa dig tänker jag. Du har ju dessutom en helt underbar personlighet. 🙂
  Lycka till!
  Kraam♥

  • Nejmen tack P! 😀 Åh va go du är! Vi får hoppas att de håller med dig på den punkten 😉 Tack så mycket. Kram tillbaka! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.