Redo för tv?


Nya naglar
Ibland så lyxar jag till det, provade lite nytt nagellack.. 🙂 

Hejsan,

Jag lyckades ta mig iväg igår och jag fick fina naglar. Var ganska skönt att få det fixat. Tyvärr har jag inte varit så försiktig och har redan hunnit paja min manikyr genom att stöta till naglarna hela tiden… Men tanken var ju fin. ^^ Har gjort lite nytta idag då jag har tvättat. Det känns alltid skönt att ta tag i något när man är hemma hela dagen. Lagat mat har jag också men det är ju standard…
Idag ringde de från Tv4 och berättade att vi är med kl 9:15 nu på lördag. Då får ni faktiskt se till att slå på tvn. 😉 Jag är lite nervös men är säker på att det kommer gå jättebra. Eftersom vi är 3 personer som är med samtidigt så får vi se hur mycket jag hinner prata.. 😉 Ska bli jättekul! Nervös är nog fel ord, är mest förväntansfull!

Samtidigt är det alltid härligt med en liten miniweekend i Stockholm! Wei! Ska bli så roligt!


12 svar till “Redo för tv?”

  1. Visst är det kul med lite weekend ibland, så jag hoppas ni hinner med lite shopping också. Jag kommer att sitta klistrad framför Tv: n på lördag. Det kommer hå hur bra som helst, var bara er själva så blir det toppen Kramisar

    • Ja, det är det verkligen Lisa. Hoppas det blir kul nu i helgen. Känns alldeles för spännande inför lördag men jag brukar ju vara nervös. Får hoppas allt går som det ska. 😀 Kram tillbaka

  2. Såå fina och bra ni var! Starkt att kunna prata i TV och få fram både känslor och budskap!!!! Stor kram till dig Sofia och ha en härlig Sthlm boost!
    Marie

  3. Jättebra reportage av er 3 tjejer. Visst är det stort att ha blivit transplanterad, det är inte lätt att förklara så att alla kan förstå. Men ni gjorde det jättebra, det var stärka känslor här hemma. Det är som ni sa, det är bra att vi har varandra för det är bara vi som förstår riktigt. Det är inte lätt att sätta ord på dom känslorna. Det är delvis därför jag kämpar för att ha nätträffar runtom i Sverige. På min första nätträff så kom där en som hade fått nytt hjärta 4 ½ år innan och det var första gången personen träffade någon annan transplanterad. Så ska det inte behöva vara… Ha en fortsatt skön helg/Kram från en som är stolt över sitt ärr…

    • Tack Lisa, ja det är svårt att förklara på så kort tid.. ^^ Ja, det är bra att man får träffa andra i samma situation för att kunna gå vidare. Kram tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *