Julafton


image
Julklappsleken är riktigt allvarliga grejer!

Jul och snart är det nyår.
Va härligt det är att få fira jul hemma. Vet ni som läser hur lyxigt ni egentligen har det om ni får möjlighet att fira jul hemma, någorlunda friska med nära och kära runtomkring er? Så lyxigt hade jag det nu i juletider och jag har verkligen försökt njuta av det lite extra. Jag är fortfarande ganska förkyld men jag slipper iallafall fira jul på sjukhuset. Tänk va skönt. 🙂 Men jag tänker på alla de som inte får vara med familjen av olika anledningar. Hoppas att ni får möjlighet att fira ikapp när ni väl mår bättre. Kanske får ta och fira 2 jular på samma gång? ^^

Dock var min lillebror iväg i London över julen så han fattades tyvärr…Men man kan inte få allt 😉 Jag hade det väldigt bra men blev fort trött. Hoppas verkligen jag kan bli av med förkylningen snart. Är så trött på att hålla på och snyta mig hela tiden… Vill gärna hinna bli lite piggare innan nyår! 😀

Nedan är en bild från dagarna innan julafton då jag och mamma gick runt på Liseberg och hade det mysigt. Då längtade vi efter snön och jag är riktigt glad att den kom nu! Det blir så ljust och härligt direkt. Mysigt!

image
Mys på Liseberg!

12 svar till “Julafton”

 1. Hej Sofia!

  Jag precis som du har fått mitt hjärta utbytt. Själv vart jag transplanterad för bara en och halv månad sedan. Jag läser en hel del bloggar och så hittade jag dig här. Du kanske vet fler som skriver som bytt hjärta? Vore kul att läsa dessa.
  Ha nu ett riktigt Gott Nytt År och ta vara på dig.

  Kram
  Anders Stolt

  • Hejsan Anders! Oj, hur mår du nu? Går det bra för dig?? Jag känner inte till så många, men här är en som Emma skriver http://www.heartcore.me/ som är riktigt bra. 🙂 Där kan du få riktigt med inspiration. Ska se om jag kommer på någon mer bloggare som är aktiv. Hoppas du haft ett riktigt gott nytt år och att du mår bra efter transplantationen.
   Kram Sofia!

  • God fortsättning till dig också Lena! Ja, vad gör han där? Nämen han var iväg med 3 vänner för att kolla på fotboll och festa. Så det var lite tomt, men han hade det bra och vi hade det bra. Så det var ju skönt. Hoppas allt är bra med dig. Kram Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.