Jag fyller år!


image

Hejsan,
Idag fyller jag år! Detta är mitt 2:a bonus-år och det är jag väldigt tacksam för. Jag får fira min 22-års dag och det var länge som jag inte trodde på att jag skulle klara mig ens till min 21-årsdag. Men här är jag! 😀
Känns så bra att få finnas till. Min förra födelsedag firade jag bara med familjen och orkade inte styra ihop någon fest med mina kompisar. Men detta året har jag bestämt mig för att samla lite vänner till helgen. Känns skönt att jag orkar göra det detta året! Hoppas jag håller mig frisk tills dess…

Jag håller tummarna ^^

Förresten, jag älskar snö och det fick jag till min födelsedag iår igen! 😀 Lyxigt!


9 svar till “Jag fyller år!”

 1. 22 bast redan? Där ser man dock inte lika gammal som en annan där
  40 börjar komma lite otäck nära. 😉

  Hur som helst ett stort GRATTIS på födelsedagen!! 🙂 🙂

 2. Grattis fialotta!:-) Jag hoppas du hade en fin födelsedag igår, och att du ställer till med en fantastisk fest till helgen:-)
  22 kramar till dig från mig!

  • Tack P, den var riktigt go! ^^ Jaa, jag hoppas så att det ska bli bra. Synd att man inte kan bjuda hur många som helst bara… 😛 Massor av kramar tillbaka <3

 3. Ett försenat Grattis på födelsedagen!
  Jag följde din blogg som nytransplanterad. Kommer ihåg att du hade väldiga nervsmärtor i ditt ben, som var svåra att komma underfund med.
  Har du blivit hjälpt?

  Kramar, Gerd ♥

  • Tack Gerd! Jag har fått hjälp! Känns så mycket lättare med livet nu. Det var ungefär för ett årsedan som jag fick hjälp med smärtorna. Jag fick två mediciner som har hjälpt väldigt bra. Man kan säga som så att om smärtan tidigare låg på 10 (skala 1-10 där 10 är som värst) så ligger jag nu runt 2 med smärtlindringen jag har. Så jag är väldigt lycklig över det! 😀 Hoppas allt är bra med dig,
   Kramar Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *