1,7 mil…


Träna, trääna!
Träna, trääna!

Hejsan,
Jag fortsätter att träna då min kropp är frisk i nuläget! Känns så kul, utmanar kroppen vid varje träningspass. Såhär har det sett ut vid de 3 senaste träningspassen när jag har kört spinning:
Fredag: 1 mil, 23 min 70 RPM + 7 km /10 min
Tisdag: 8,1 km, 18 min, 70 RPM
Onsdag: 1 mil, 21 min, 70 RPM

Vid varje träningspass så kör jag sedan styrka i ca 30 minuter. Börjar bli riktigt stark i armarna och det känns väldigt skönt.
Som nästa steg ska jag satsa på 1,2 mil på 22 minuter. Vad tror ni om det?
På fredag ska jag göra ett maxtest på sjukgymnastiken på Sahlgrenska. Förhoppningsvis så blir jag ”godkänd” och kan sluta träna på Sahlgrenska. Vid maxtestet så är cykeln inställd så att den successivt ökar i motstånd och jag ska kämpa så länge jag klarar av. Under tiden som jag kämpar så kommer de ta ekg på mig och se hur hjärtat arbetar. Får hoppas att det går skitbra imorgon!

Hade tänkt skryta lite med en bild på gårdagens matlagning. Jag gjorde lax med rotfruktsgrönsaker och fetaostsås. Det blev så gott! 😀 Inte alltid det blir lyckat när man lagar mat på känn men igår då blev det riktigt bra ^^

Så god middag!
Så god middag!

2 svar till “1,7 mil…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *