Idag är det världscancer dagenHej, idag ska vi inte fokusera på mig utan vi ska fokusera på alla som just nu kämpar mot cancer. Alla som krigar mot cancern för att få leva och må bra. Alla som har överlevt cancern. De som dör på grund av cancern. Dem ska vi komma ihåg. Cancer bryr sig inte om ålder eller kön. Cancer tar inte hänsyn till någon. Cancer förstör. Därför vill jag idag uppmärksamma ungcancer och allt fantastiskt som de gör för unga vuxna med cancer. Ni kan läsa mer om ungcancer och vad de gör HÄR. Jag har valt att stödja dem genom att köpa 5 armband för 500 kr. Min tanke är att även om det inte är mycket så har jag ändå gjort något.

Som avslut på detta inlägget vill jag dela med mig av en fin historia om en riktigt stark vänskap mellan Vincent och Zac. Zac diagnostiserades med cancer förra året och då gör Vincent två väldigt fina saker för sin vän. Jag önskar att alla hade en bästa kompis som Vincent.

 Ni kan läsa mer HÄR eller bara titta på  klippet. ^^


3 svar till “Idag är det världscancer dagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *