Hejja, hejja!


image

Idag kämpar Emma Dalman i Vasaloppsspåren! Så nu får vi hålla tummarna att allt går bra för henne. ^^ Emma är hjärttransplanterad sen 2 år tillbaka och vill nu göra en svensk klassiker för att visa hur mycket som är möjligt som hjärttransplanterad (transplanterad). Jag följer henne via sms och facebook, verkar som att hon är halvvägs nu. Mäktigt!
Medans Emma kämpar så ligger jag och slappar i soffan. Men ska snart rycka upp mig, ta en dusch och åka iväg med morsan för att äta go brunch. Sen ska vi knåpa ihop blomsterarrangemang som jag får visa er sen. Ha en go söndag nu allihopa! ❤

Uppdatering!
Emma tog sig i mål kl: 20.27. Så strongt gjort. Hon kämpade i totalt 12 timmar och 27 minuter. Wohoo! ^^ Fantastiskt vad som är möjligt efter en transplantation, livet <3


4 svar till “Hejja, hejja!”

 1. Bra där Emma. Vad jag kan se så är hon snart i Evertsberg vilket
  är ungefär halvvägs med (för tillfället) beräknad målgång kl. 20.43.

  Nästa år så tycker jag att du ska göra henne sällskap i spåret. 😉

  • Visst är hon grym! Skönt att hon hann i mål. 😀 Är så glad för hennes skull, första steget avklarat i målet om att klara en svensk klassiker. Jag kommer antagligen inte göra henne sällskap i spåret nästa år men man ska aldrig säga aldrig. 😉 🙂

 2. Eller tyvärr så kommer hon nog att ta sig hela vägen till Mora då det är
  spärrtider vid kontrollerna. Får hoppas att hon hinner passera Oxberg
  i alla fall. Den kontrollen stänger kl. 16.30.

  Målet stänger redan 20.15 så det blir nog tufft att nå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.