Våga vägra pensionärs-skor!


tillhör Poffen.se
Jag har äntligen hittat skor! 😀

Tjo,
för de som känner mig lite bättre så gillar jag varken att köpa eller kolla på skor. Främst för att jag nästan aldrig hittar rätt storlek. Min ena fot är större än den andra, antar att fler än jag har detta problemet. Gillar dock att kolla på klackskor men de är ju inte de skorna jag väljer att använda mest om vi säger så… (är ju redan superlång 😉 )

För att krångla till det ännu mer så har jag nu en skena som jag ska lyckas få plats med.Men nu är det vår och då behövs det nya skor. Det blev de blåvita skorna till höger på bilden! Vet ni hur nöjd jag är med detta köpet? Visst är de snygga?
Det är så himla krångligt att hitta skor där skenan får plats och där skon inte blir för tung. Så glad att slippa gå runt i gympaskor hela tiden! Wei! Jag är lite anti anpassade skor för de är ju absolut inte lika snygga. Men nu är problemet löst. Vet dock inte om skorna är godkända av ortopeden men det får vi aldrig veta heller. ^^


Ett svar till “Våga vägra pensionärs-skor!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.