Måndag igen


image
Njuta i solen

Hejsan,
Jag har haft en grymt rolig helg.  Träffat vänner och haft det riktigt gött. Känns jättekul att jag orkade det i helgen. Blir ju piggare av att träffa mina goa vänner också. Suveränt! Men jag känner mig ändå trött mest hela tiden. Försöker att inte tänka så mycket på det. Har fått rådet att jag inte får anstränga mig och försöker ta det ganska lungt. Ganska tråkigt att inte få träna smått men jag får bara vänta tills jag får klartecken att det är ok igen antar jag..

Imorgon ska jag få ha ekg på mig under ett dygn för att se hur hjärtat slår. Tänkte att jag kanske ska försöka ta en extra promenad under tisdagen för att se om hjärtat slår ok vid minimal ansträngning.  Har ni något mer tips på vad jag borde testa? Stå på huvudet? :p Vill att de ska få ut så mycket info som möjligt när de kollar av resultatet.

Hoppas ni får en go måndag, min start på veckan var inte den bästa men det ska nog bli bättre.. 😉


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.