Ett steg i taget…


image
Bandspelar EKG- under 24 timmar

Tjena,
Här ser ni min nya lilla kompis. Den ska jag ha i ett dygn medans jag lever normalt och den spelar då in ett ekg som man sedan kan kika på. Man kan då se hur hjärtat slår och hur det reagerar på aktivitet. Helst av allt hade jag väl bara gått och lagt mig nu för jag är helt slut men får nog se till att ta en promenad innan dess… ^^

Promenerar ibland en bit ifrån bussen när jag åker hemåt på dagarna. Sträckan tar la ca 20 minuter i nuläget. Tuffaste biten är i början då det är en riktigt seg uppförsbacke man går upp för. Där får jag verkligen tänka ett steg i taget. Benen känns som tuggummin och för varje steg uppför blir det värre. Mjölksyra deluxe i benen, längtar tills den backen blir lättare att ta!

Tänk vad skönt det hade varit om denna undersökning bara visar normal aktivitet i hjärtat. Sicken lycka! Det skulle vara så himla fantastiskt….


4 svar till “Ett steg i taget…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *