Vårfäscht!


image

Tjena!
Idag har jag varit iväg och klippt mig efter jobbet. Efterbild får ni imorgon, lite spänning vill ni la ha i livet? 😉 Hah! Nämen det är bara lite kortare och lite ljusare, vårfäscht! 🙂
Hann med en lunch med några av mina Chalmersvänner mellan jobb och klippning och det var riktigt kul, en väldigt intensiv halvtimmeslunch! Känns gött att vara på benen igen och hänga med roliga vänner.

Ultraljudsundersökningen av hjärtat igår gick bra. Hjärtat har varken förbättrats eller försämrats sen jag var där sist och det kändes ju såklart skönt på ett sätt. Imorgon ska vi göra ännu ett ultraljud på hjärtat där man även kommer att stressa hjärtat samtidigt som ultraljudsundersökningen utförs (de sprutar i läkemedel intravenöst som gör att hjärtat slår fortare). Då kan man se de mindre kranskärl (?) som man inte ser vid en kranskärlsröntgen. Jag har fått förklaringen 1 gång så det är därför den kanske uppfattas som luddig, den stämmer antagligen inte helt men ni får ett hum om vad jag ska syssla med imorgon. ^^

Med denna undersökning hoppas de kunna förstå sig på vad som gör att mitt hjärta börjat slå så snabbt. Hoppas de kan ana vad det är och att det inte är något farligt som gör att mitt hjärta är stressat. Håll tummarna för mig!

Blir en spännande morgondag. Ska vara fastande ca 10 timmar innan undersökningen och är glad att den är på morgonen. Får inte heller dricka te eller kaffe 24h innan undersökningen och det märkte jag av idag. Jag dricker nog mer än jag tänker mig :p Men en dag klarar jag mig såklart!


4 svar till “Vårfäscht!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.