Punktering och myskväll


image
Punktering är ju kul…

Hejsan,
En vecka har nästan gått och jag har främst jobbat. Försökte studera lite högskoleprov häromdagen men det gick riktigt trögt. Är la inte så motiverad antar jag… Men ska försöka tvinga mig själv! Det blir ju roligare ju mer man kan. 🙂

Igår åkte jag och morsan ner för att plocka upp lilla Olivia från dagis. Mysigt att kunna träffa henne igen. Hon blir så lätt sjuk på dagis så jag får se till att passa på när hon är frisk. ^^ Tanken var att vi bara skulle stanna tills Emma (Olivias mamma) kom hem. Så vi började åka därifrån men märker då att det är något som är riktigt fel med bilen. Vi stannar till och jag går ut ur bilen och börjar skratta då jag ser att det är punktering på däcket. Så typiskt! Haha, mamma och pappa var kanske inte lika glada… Så vi fick ta en långpromenad tillbaka igen.
Det blev lite problem för mig då jag hade tänkt möta upp min kompis i stan för att ta ett glas vin… Det fick vi boka om och det blev en myskväll hemma hos brorsan istället. Men vi hade riktigt trevligt och jag fick tillslut mitt glas vin. 🙂 Vi hade ingen korkskruv så brorsan löste det såhär istället ^^ ⬇

image

Bilen fick vi (pappa och brorsan) byta däck på och sen kunde vi ta oss hemåt igen. ^^ Det gäller att bara gilla läget när skit händer 🙂


2 svar till “Punktering och myskväll”

  1. Alla sätt är bra, utom dom dåliga:-D Det var påhittigt!
    Grattis på namnsdagen fialotta♥
    Kraam

    • Tack P! 😀 Ja, det funkade ju det med. ^^ Kram tillbaka!
      Snart är det dags att grina ihop (föreläsningen)… Haha, undrar hur det ska gå. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.