Har du ett jobb till mig?


Har du ett jobb till mig?
Har du ett jobb till mig?

Tjena,
Nu är det dags att söka jobb igen då min anställning går ut 1 juni. Vet du något arbete som skulle kunna passa mig så kan du väldigt gärna höra av dig antingen via bloggen eller på min mail: sofiapoff@gmail.com
Just nu arbetar jag på lungmottagningen på Sahgrenska och har gjort så i ca 4 månader som kanslist. Har trivts jättebra och har hunnit lära mig väldigt mycket. Söker ett jobb med mycket variation och utmaningar. Är nyfiken på alla jobb där det inte är alldeles för tunga lyft involverade. Allt är av intresse! 

Har kassaerfarenhet, varit jouransvarig på ICA och kan nu även titulera mig som kanslist. Har föreläsningsvana och är väldigt social. Söker ett jobb i sommar och även ett år framöver.

Hör av er!

Uppdatering:
Har fått jobb fram till slutet på augusti. Hör gärna av dig om du har något erbjudande till mig därefter.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *