Jag har fått ett nytt jobb!!


image
Sista dagen på jobbet

Tjena,
Idag var sista dagen på jobbet och då får man ju självklart bjuda gänget på kaka. Som tur var så blev mina kladdkakor riktigt goda så det kändes kul att ta med. Jag har haft riktigt goa månader på jobbet och det känns skönt att ha fått starta på en lagom nivå med så goa kollegor. 🙂

Vill ni veta något kul?
Jag har redan fått ett nytt jobb! Vart? Jo, på Sahlgrenska igen. ^^ Hamnar i receptionen på kvinnokliniken som ligger mitt emot huvudentrén. Ska bli spännande då jag börjar redan på måndag. Ska även gå upp på 75 % och hoppas att hälsan håller sig i schack. Om inte så får jag lösa det då… Men det verkar ligga på en ganska stabil nivå.. Hjärtat är lite försvagat men som sagt, läget verkar stabilt. Förhoppningsvis får jag en bättre relation till försäkringskassan i framtiden och kan räkna med mer stöd från dem istället för motstånd.

Så det känns bra, livet rullar på och de är så sjukt skönt! 😀 Nu fattas bara värmen….


6 svar till “Jag har fått ett nytt jobb!!”

    • Tack John! Det blev superbra! Perfekta arbetstider och lagom påfrestning på kroppen. Även nära till läkaren vilket är bra.. 😉 Hoppas allt är okej med dig och din familj! Kram

  1. Grattis till jobbet.Läste att hjärtat var försvagat kan det bli bättre ?
    Jag är också glad har börjat på nytt jobb ett vik. På kommunen i Ulricehamn som assistent på individ och familje omsorgen hoppas på fortsättning.men jag har jobb till oktober. Det känns bra.

    • Tack Ann-Louise! Det verkar som att hjärtat kan bli bättre. Just nu håller jag mig iallafall på en stadig nivå. Det går varken upp eller ner. Ska till läkaren imorgon och ska passa på att fråga lite frågor då.
      Ja, va skönt att du fått nytt jobb! Skönt att det känns bra också. Jag har jobb till September sen får vi se. Får la hoppas på att vi båda får förlängt kontrakt.. 😉 Hör av dig om du kommer till Göteborg snart igen. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *