På lördag drar jag till Frankrike!!!


image

Hejsan,
Jag ska resa utomlands på lördag och det ska bli så j***a skönt! Drar iväg till Nice en vecka med morsan och farsan. Blir skönt att glida runt i värmen en hel vecka. Det var i juni förra året som vi hade tänkt bila ner till Nice men det satte min hälsa stopp för. Denna gång ska vi flyga ner och jag hoppas att jag kommer må bra åtminstone en vecka till så jag äntligen kan få resa iväg till solen och samla kraft.

Det är inte så mycket extra att tänka på när man reser som hjärttransplanterad. Det viktigaste är:
Ta med medicinerna.
Packa med ett intyg från min läkare som gör att jag kan resa med alla mediciner.
Ta med mitt EU-kort som ger mig vård utomlands för samma kostnad som invånarna i landet jag vistas i.
Tänka på extra mycket solskydd.

Thats it! Svårare än så är det inte. Näst på packnings-listan står ju bikinin såklart! Åh jag längtar! Min första utomlandsresa sen allt hände… Så härligt att jag kan resa iväg nu. Att det är möjligt… Att jag vågar lite på min kropp igen. Kan dock inte ett ord franska så vi får se hur detta ska gå… Jag tror det löser sig!

Förresten, har du något tips på vad vi borde besöka när vi är där så kan du gärna kommentera! Tveka inte 😀


10 svar till “På lördag drar jag till Frankrike!!!”

  • Hejsan Tuggie, det är mycket bättre. Har dock fortfarande ont i foten men känseln kommer tillbaka mer och mer. Har svårt att känna vilket läge foten är i men det kommer nog tillbaka det med snart. Den är mycket starkare och det är jätteskönt. 🙂

 1. Hallå snygging!
  Vill bara önska dig en otroligt skön semestervecka! Du är så väl värd sol, värme och snygga fransoser 😉 Tror farsan får hålla hårt i dig:-D
  Ha så de så gott o hälsa mamma o pappa!
  Kraam

  • Nämen tjena P! Tack 😀 Ja, vi får la se om jag får tag i en snygg fransos. Det ska jag, hoppas du har det gött du med.
   Kraam

 2. Med ditt vackra leende kommer du långt utan franska, fransmännen är suveräna på att med kroppsspråk och några få engelska ord hjälpa till med det mesta. Lycka till o ha det kanon i solen!
  Kramar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *