Idag är jag med i GT!


image

Hej,
Igår ringde de från GT och idag är jag med i tidningen… Så kan det gå när man anmäler vårdcentralen till IVO- inspektionen för vård och omsorg.
Länk till artikeln  ->HÄR <–

Det känns bra att jag fick rätt emot Lindome vårdcentral och anmälan gjordes främst för att det inte ska ske igen. Jag har faktiskt inte satt min fot på Lindome vårdcentral igen och jag kommer nog aldrig göra det. Tur att det finns fler vårdcentraler att gå till…

Här kan ni läsa lite ur artikeln:

Nu kommer IVO (Inspektionen för vård och omsorg) med tuff kritik mot Lindome vårdcentral. De menar att det tog för lång tid, två månader, för Sofia Eriksson att få en läkartid våren 2013.
– Det är klart att det är olyckligt. Vi måste se över rutinerna om det tar lång tid att få en läkartid, säger Inger Albertsson, verksamhetschef på Närhälsan i Lindome.

Känns riktigt stort att få upprättelse. Glad att jag orkade anmäla dem mitt i allt kaos. Hoppas med hela mitt hjärta att detta aldrig kommer ske igen, att ingen annan ska behöva gå igenom samma sak…


4 svar till “Idag är jag med i GT!”

 1. Hallå! Läste artikeln alldeles nyss. Den var bra:-) Jag blir bara så förbannad när jag tänker på att dom inte tog dig på allvar. Usch, jag hoppas att dom lär sig nåt av detta. Å att det aldrig mer händer igen. Ja, det måste kännas bra med upprättelsen:-)
  Du verkar ha haft en skön och bra sommar hittills:-) . Förutom kortisonet då som kan göra att du har känt som du har gjort.
  Önskar dig en fortsatt härlig sommar:-D
  Kraam♥

  • Hejsan P, Ja visst blev den bra. Ja, det känns skit.. 🙁 Ja, min sommar har varit finemang. ^^
   Hoppas du också har haft/ har en go sommar. Kraam tillbaka!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *