Känner mig tom


Sofiaeriksson
Hejsan,

I helgen var jag i Båstad och jag är helt slut nu! Hade väldigt roligt men hade samtidigt väldigt ont i magen hela helgen. Så himla jobbigt. Har varit hemma från jobbet 2 dagar nu i förhoppning om att magen ska repa sig och det verkar bli bättre idag. Så skönt!
Tänkte gå till jobbet imorgon men måste dock ta lite blodprover för att se om kroppen tar upp medicinerna som den ska… Hoppas allt ser bra ut!

Min telefon slutade fungera idag så nu är den inlämnad och jag känner mig tom. Shit vad beroende jag är av min mobil. Har min kalender, all min musik, mina kontakter min väckarklocka… Som tur är får jag tillbaka den imorgon…
Samtidigt kan jag tänka mig att det kan vara bra att vara utan en smartphone då jag börjar inse hur ofta jag plockar upp den. Som idag, precis när jag lämnat in telefonen för reparation och går därifrån så var min första instinkt att plocka upp mobilen ur fickan… Knas! Får la börja tänka på att inte använda den fullt så ofta som jag faktiskt gör. Ska bättra mig. ^^

Sen undrar jag om ni har några tips till mig. Jag är så galet omotiverad till att börja plugga men måste egentligen dra fram mina böcker och börja studera till högskoleprovet. Har ni några tips på hur jag ska prioritera upp plugget? Vad ska jag göra för att kunna fokusera? Alla tips är välkomna…. ^^


7 svar till “Känner mig tom”

  1. Sätt en timer på tex 20 min, under den tiden så måste du ha böckerna uppe och är förbjuden att göra ngt annat än att (försöka) plugga. 20 min är ju inte så länge… När klockan ringer så tar du paus och gör ngt annat i kanske 10 min, sen sätter du timern igen.

  2. När jag känner mig omotiverad till att göra något försöker jag tänka på varför jag egentligen vill göra det. Alltså även om det i sig inte är kul vill jag ju det förmodligen av någon anledning, som att komma in på en utbildning eller vad det nu kan vara om det gäller högskoleprovet exempelvis. Och sedan kan jag bli glad och tacksam över att jag har möjlighet att påverka det där som jag vill, även om det inte är genom nåt som jag tycker är roligt i sig. Då brukar det gå mycket bättre för mig. (Hoppas det var förståeligt och inte för flummig.)

    Följer din blogg från och till. Jag tycker den är väldigt läsvärd och spännande att få följa din resa i med- och motgångar. Anmälde mig som organdonator till del på grund av din blogg för ett tag sedan. Stort lycka till med livet!

    • Hejsan Moa, det lät ju väldigt vettigt! Jag får börja tänka om helt enkelt. Nu har jag anmält mig till provet så nu får jag lösa detta!
      Åh, tack! Va fint att höra. Stort lycka till till dig med! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *