Du är bäst!


image

Hejsan,
Jag känner bara att jag ville tacka er som läser min blogg varje dag. Alla små kommentarer ni lämnar gör mig glad. Vill även tacka alla som kontaktar mig och delar med sig av liknande händelser.  Varenda ord ni skriver berör mig verkligen och varje gång så blir jag förbannad. Förbannad över att fler ska behöva må dåligt och slita för att få komma tillbaka till vardagen. Tycker det kunde ha räckt med mig! Men tyvärr funkar ju inte världen som man vill….

Tack för att ni läser, kommenterar och skickar mejl. Det gör att jag fortfarande känner att det ger något att skriva. Det är fint att få respons. 🙂
Så har du frågor, tveka inte att höra av dig! Är det något du känner att du gärna vill läsa om här på bloggen så kan du gärna tipsa mig. Är bara glad om det jag skriver kan hjälpa någon annan. 🙂

Godnatt och kram från mig! <3


6 svar till “Du är bäst!”

    • Jag har ingen aning Johan, tiden rann iväg. 🙁 Och bilderna är på mammas kamera och hon har inte laddat över dem, jag kan ju göra det men orkar inte.. Haha!:P Får se om jag någonsin lägger upp det inlägget.. 😛

  1. Å jag känner att jag vill tacka dig för att DU skriver och berättar rakt upp o ner och utan krusiduller om dig? Den ”nakna” sanningen, helt enkelt. När du är glad, ledsen, lycklig, arg, trött…you name it.
    Kraam❤

  2. Ville bara skicka en liten hälsning, (Susanne från Klinisk Genetik) läser din blogg ibland, ska du börja med dansen igen? Var jobbar du? Önskar dig allt gott.Kram!

    • Hej Susanne! Jag hade velat börja med dansen igen men har ingen ork just nu. Knappt så jag klarar att jobba. Men så fort jag orkar igen då ska jag ta en balettklass 🙂 Jobbar just nu på kvinnokliniken/ sahlgrenska i receptionen där. Jättebra jobb, trivs väldigt bra. 🙂 Detsamma, kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *