Mått bra för länge?

image

Tjena!
Tycker ni inte att jag har mått bra lite väl länge? Det verkar min kropp tycka…

För två dagarsedan svullnade mina fötter upp. Igår var det som värst och det kan ni se på bilden ovan. Det gör verkligen svinont! Vägde mig i fredags och även i tisdags. På 4 dagar hade jag gått upp 3 kilo. Därför kan man anta att det är vätska jag har samlat på mig. Fick igår ta väldigt mycket vätskedrivande. På förmiddagen tog jag 30 mg furix men då hände det inte så mycket. På kvällen fick jag veta att jag skulle prova att ta 80 mg och det fungerade bättre. Vägde mig imorse och har gått ner 2 kilo. Svullnaden i kroppen (av vätskan) har också gått ner och det känns skönt! Är lite lättad…
Har tyvärr fortfarande ont i magen och är ganska yr och sliten. Har också jätteont i tungan av någon konstig anledning. Varför inte samla på mig lite mer symptom när jag ändå är igång? 😉

image

Är just nu på sjukhuset och väntar på min läkare. Hittills har de tagit ett ekg på mig som såg bra ut. De tog även ett blodtryck som var ovanligt lågt, 90/50. Brukar la ligga på 110/70 så då kan ni förstå skillnaden.. Inte så konstigt att jag känt mig yr. Var smart imorse och tog med mig en bok, det är jag tacksam för nu då jag antagligen kommer få vänta ganska länge..

Har jobbat hela veckan men idag fick jag sjukskriva mig. Har fått en säng på sjukan och ska nu vila lite… Får hoppas jag får lite bra besked sen. ^^

2 reaktioner på ”Mått bra för länge?

  1. Hoppas det inte är nåt allvarligt utan att du snart är pigg.nu jobbar jag halvtid och är ute och motionerar det är härligt att kunna ut och röra på sig särskilt när det är så underbart väder
    Krya på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *