Dags för 2:års kontroller!

image

I dagarna som kommer firar jag och mitt hjärta två fina och kämpiga år tillsammans. :) Är så glad att mitt hjärta fungerar, att det slår! Skulle vilja säga att jag mår helt fantastiskt men det stämmer ju inte riktigt med verkligheten tyvärr.. Jag hoppas att alla tester visar vad som är fel i min kropp.
Idag har jag gjort ett njurfunktionstest för att se hur mina njurar mår. Då fick jag det snygga (barn)plåstret med nallebjörnar på som ni kan se på bilden ovan. Tycker att det borde bli standard även för vuxna. :)

Imorgon är det en heldag på sjukhuset som patient för min del. Då ska det tas blodprover, göras ultraljud på hjärtat, hjärt och lungröntgen och arbetsekg.
Förhoppningsvis kan de på resultatet av arbetsekg:t se att jag inte mår bra. Orkar knappt gå i en backe utan att flåsa och så vill jag inte ha det… 

Ikväll träffar jag mina tjejkompisar från Chalmers. De blir mys, mycket snack och goa räkor. ^^ :)

2 reaktioner på ”Dags för 2:års kontroller!

  1. Jag har hållt mina tummar nu för att du ska ha fått svar på det som har oroat dig. Hoppas du fick en mysig kväll med vännerna.
    Ha en skön helg!😊
    Kraam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>