En sjukt bra dag


image

Tjena,
Idag har jag haft en skitbra dag och jag kom på varför förut. Första dan på väldigt länge som jag känt mig ångestfri. Så fantastiskt skönt. Borde prova det oftare… ^^
Nämen det känns som att jag kanske kan släppa lite på all oro som jag går runt och bär på. Känner mig orolig för allt just nu, främst hjärtat… Men idag har det lättat lite och det är en riktigt go känsla.

Har även lyckats sätta mig och studera till högskoleprovet och det visar sig att jag faktiskt kan en del ändå. ( Ja, man kan studera till det… ) En del matte sitter faktiskt kvar i huvudet. Så glad då det har känts så svårt att ta tag i det, haft svårt att fokusera med allt som hänt det senaste…

Är så glad! Hoppas jag kan fortsätta må såhär… Ska försöka!


7 svar till “En sjukt bra dag”

 1. Du är så underbart bra på att ta fram det positiva!
  Jag hoppas att du får fortsätta att må bra och vara ångestfri.
  Du är en inspiration i hur man bör leva livet <3

 2. Tänker på Peter Lemarcs det är så gott att må gott igen när jag läser din text. Bra att du kämpar på för du behövs, kram!!

 3. Vad glad jag blir för din skull☺ Det där med ångest är kämpigt, så jag hoppas att det kan vända nu, och du börjar känna av den mindre o mindre. Det är svårt ibland att tänka att ångest är en försvarsmekanism, så försök se den som en vän när den dyker upp och försöker skydda dig, som får hälsa på ibland men inte behöver stanna så länge.☺
  Hoppas du förstår vad jag menar.☺
  Fortsätt ha det gott!
  Kraam❤

  • Ja, det skulle verkligen vara skönt att slippa den skiten nu. Snart kanske?!
   Hah, en riktigt jobbig vän iallafall. Men ska försöka tänka så. ^^ Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.