Lite yr nuförtiden…


image
Hang in there lille lövet…

Hejsan,
Detta inlägget tänkte jag skulle handla om att jag kommit igång med träningen igen.. Men så är det tyvärr inte..
Gjorde ett nytt maxtest på cykel i torsdags som gick över förväntan. Hade tänkt sätta igång med träningen med hjälp av sjukgymnasterna  på sahlgrenska. En mjukstart kan man säga, allt för att känna mig trygg.

Men sen i torsdags har jag känt mig yr och lite konstig. Svårt att fokusera med blicken. Sen har även min puls gått från 90 ner till 55 i vila i 3 gånger. Senaste gången var igår och då hade jag bara 44 som lägsta puls vilket känns lite väl lågt. Väldigt obehagligt…

Därför blev jag hänvisad till akuten igår för att kolla upp så det inte var något knas med kroppen. Gick dit efter jobbet och fick hjälp ganska fort ändå. 🙂 De tog blodprover på mig och medans de analyserades så låg jag på en brits i korridoren och sov gott. Fick sedan prata med en läkare som tror att mitt mående beror på min medicinering. Att de blodtryck/ pulssänkande mediciner jag tar ligger på för hög dos. Så nu provar vi att sänka dosen och hoppas på att jag ska få må bättre. Den förklaringen var jag nöjd med och vid kl 7 på kvällen kunde jag ta mig hem igen. De ska även skicka remiss för ett 48- timmars ekg för att kunna läsa av hur mitt hjärta slår och om det är något mer man kan se.

Så det känns ändå bra. Idag har jag varit hemma för att försöka ta igen mig och samla lite ny energi. Imorgon är det nya tag igen, hoppas jag inte behöver känna av något mer konstigt med hjärtat…


5 svar till “Lite yr nuförtiden…”

 1. Oj, det var en låg puls. Bra att du kollade upp det. Gå aldrig för länge med symtom som känns konstiga, och du gör rätt att kolla upp det snabbt.☺
  Många gånger kan man ju åtgärda, ändra lite hit o dit så det känns bra.
  Ha en skön helg o ta hand om dig.☺
  Kraam❤

  • Så himla jobbigt. Men det känns vettigt att ringa dem när jag mår knas. SKönt att få hjälp snabbt också.
   Hoppas du också hade en go helg. Kraam tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.