Lite positivt


Hejsan,
Igår var jag på läkarbesök och jag fick äntligen lite positiva besked. ^^ Fick veta att även om hjärtat inte e bra just nu så behöver det inte betyda att det inte kan bli bättre… Finns alltså en liten chans att det kan bli bättre. Yäiy!
Fick dock inga besked angående att jag droppar så lågt i puls när jag vilar. Väntar fortfarande på resultaten från 48 h-ekg. Läkaren verkade dock ganska lugn och pratade om att ändra medicineringen lite. Så det känns mer positivt än på länge!

Dock har jag lite problem med annat i kroppen men får hoppas det fixar sig så småningom. Just nu ska vi ta bort en medicin som bara gett mig massa jobbiga biverkningar. Känns skönt!

Vi firade lite jag och morsan genom att äta på ett av mina favoritställen som jag nämnt tidigare. Soup and bagel, så gott! ^^


5 svar till “Lite positivt”

  1. Det var nice att höra! Nu blir jag glad för din skull☺
    Då hoppas jag att resultatet med den låga pulsen med går att åtgärda. Det andra hoppas jag att det också löser sig.☺
    Ha en skön helg fialotta?
    Kraam❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *