Inlagd?


image

Tjena,
Gissa vart jag har hamnat idag? På Sahlgrenska! Tanken var att gå på ett läkarbesök kl: 11 och få reda på vad 48 h ekg:t visade. Det fick jag reda på, det verkar vara så att man medicinerat ner blodtryck och puls för mycket. Så de verkar bara behövas några små justeringar i medicineringen för att få mig att må bättre. Känns riktigt bra att det verkar finnas en enkel lösning.

Berättade också hur jag mår just nu och berättade om smärtan i buken, att jag gått upp 5 kilo i vikt på 2 veckor (antagligen vätska) och att jag är hängig osv. Han tyckte det var smartast att lägga in mig så nu e jag kvar här. Blev lite mer än ett läkarbesök idag.. Imorgon blir en riktigt fullbokad dag. Ska hinna med ett ultraljud på hjärtat, lungröntgen samt förhoppningsvis en ct buk.
På torsdag blir det tyvärr en hjärtbiopsi och sen får vi se vad som händer. Glad att de tar hand om mig så bra. Hoppas det kan fixa detta så jag får må bra snabbt igen! Skulle vara riktigt skönt!

Blev piggare idag då mina kompisar Louise och Johanna kom och var med mig här på sjukhuset. Blev så glad! 😄 Hoppas jag kan få sova bra nu! Godnatt med er! 🙂


4 svar till “Inlagd?”

 1. Så skönt om du nu får hjälp så att du förhoppningsvis slipper ha så ont.
  Härliga kompisar piggar alltid upp 🙂
  Krya på dig!
  Kram Sussi <3

 2. Men! Jag bestämde ju att du skulle må bra juuu?
  Anyway, jag tycker det känns tryggt o bra att du ligger inne nu. Då kan dom ta itu med både det ena o andra. Men visst, kuligare kan du ju ha, men med bra o duktiga läkare så kommer man långt.☺ Jag håller alla mina tummar för att du mår bättre snart.☺
  Kraam❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *