Det blev jul tillslut


image

Hejsan,
Våran jul höll på att bli helt inställd.  Min bror blev magsjuk natten innan julafton och då var enda alternativet att ringa till släkten och ställa in julafton. Jag tyckte det var riktigt jobbigt! Hade sett fram emot det så länge. Träffa alla, äta gott och ha dedära julmyset.
Som tur var så fick ingen av oss andra magsjuka så då kunde vi fira jul med halva släkten den 26 som planerat. Hade så kul hela den dagen! 😀 Jag fick mitt julmys tillslut ändå. Weei!

Idag ligger jag i en sjukhus säng för att få dropp. Detta är en del av behandlingen där de ska sänka mitt immunförsvar till botten. Hoppas jag inte mår så dåligt av denna medicinen. Jag håller tummarna!

Hoppas ni haft det bra 🙂

image
Pyssel med nya julklappen

image


17 svar till “Det blev jul tillslut”

 1. God Jul och Gott Nytt År Sofia

  Nu har jag läst ikapp mig på din blogg från November och December.
  Vad skönt att du var en nolla! Men tror kardiologen fortfarande att din kropp stöter bort eftersom du skall genomgå behandling och sänka immunförsvaret? Jag läste om plasmaferes (har svårt att låta bli att läsa på). Hoppas att denna behandling kan hjälpa dig och det är bäst att du är på sjukhus och inte utsätts för smittor nu när du blir låg i immunförsvaret. Ligger du på transplantationsavdelningen? Jag har slutat med mina sömntabletter, men det är jättesvårt att sova. När min kropp slappnar av så rycker jag till och jag tror att jag slutar andas. Det är precis i insomningsögonblicket, så kan jag ligga flera timmar och försöka sova. Jag har ätit insomningstabletter i 5 år och det verkar som att det tar tid för min kropp att klara av att somna in normalt! Entela sa en gång, att det kanske är min kropp som minns allt elände och muskelminnet som inte tycker om när kroppen blir så avslappnad. Det är lite bättre efter jag fick min pacemaker, då ser ju den till och håller takten. Vid kontroll av pacemakern så visar det sig att den går in 1 % av tiden och alla gånger har den gått in på för låg puls, min 55 slag/ min. Jag har köpt en egen julklapp till mig och det är en överarms blodtrycksmätare, sån som de har på sjukhuset. Jag har alltid haft så högt tryck när jag kontrolleras på sjukhus, men jag har misstänkt att blodtrycket istället blir väldigt lågt när jag ligger och vilar i soffan och det är svårt att komma igång, mkt riktigt jag har ca 105/60 när jag ligger på soffan. Jag behöver alltså inte mer blodtrycksmedicin!! Äter 2*8 mg Candersatan per dag.
  Vad bra att du kom iväg till Stockholm och kunde träffa dina kompisar och ha lite roligt mitt i allt elände. Krya på dig och hoppas att allt går bra vid behandlingen och att du kan bli piggare och starkare igen! Kram Jenny

 2. Hej Sofia! Jag tänker på dig och håller tummarna hårt och hoppas detta blir en bra behandling för dig! Saknar att se dig på jobbet så jag hoppas du snart är tillbaka! Kram

  • Hej Anette, jag saknar våra små möten vi hade lite då och då på jobbet. 🙂 Ja, vi får hoppas på det, hoppas allt är okej med dig. Kram tillbaka!! <3

 3. Vilken mysig o fin jul du o familjen fick till slut? Tummen upp ? för det!
  Julafton är årets bästa dag, tycker jag.?
  Kraam från mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.