En bra dag…


Idag har varit en bra dag! Jag har för första gången på länge känt mig utvilad när jag vakna. Jag har fått en ny medicin för min onda fot som läkaren kallar rävgift… Så man kan ju förstå vad alla biverkningar jag haft det senaste kan bero på. Jag har fått feber och frossa, känt mig väldigt illamående i flera dagar och varit extremt trött. Så att få en bra dag var skönt för det var verkligen ett tag sen!
Det som är synd är att medicinen jag tar inte tar bort smärtorna i min fot… För om den hade gjort det hade det varit lättare att stå ut med biverkningarna… Så det känns väldigt jobbigt. Men som sagt en biverkningsfri dag med smärtor är för mig en ganska bra dag.

Våran dagstur idag var att åka iväg till min bror och hans flickvän. Vi tog med oss lite fika och hade de väldigt trevligt. Jag fick även chansen att mysa lite med deras bebis! Så härligt, får verkligen energi av sånt mys. Känns väldigt roligt att ha blivit faster! Idag är det en vecka sen jag blev faster och jag är så glad att jag får vara med om detta. Det känns ju väldigt hemskt att tänka att jag kanske inte skulle ha fått vara det.. Men tyvärr är det så jag tänker ibland… Tänk om det inte hade gått som det gjorde… Men oftast försöker jag stöta bort de tankarna och vara i nuet istället.

Så idag har varit en go dag. Nu e de nog dags att lägga sig i soffan och ta det lungt och så ska jag be papi om hjälp och massera min onda fot….

Här kommer lite bilder på mig och bebisen ^^

wpid-IMG-20130817-WA0001.jpgIMG-20130814-WA0002IMG-20130814-WA0001


4 svar till “En bra dag…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *