Kan du inte bara ta en snabb titt?


Jag har tröttnat på att folk glor. Vart jag än tar mig i offentlig miljö så glor folk. Jag har inte valt detta, jag har inte själv valt att hamna i denna situation, jag har inte valt att bli uttittad. Jag förstår att folk tittar, det kan man inte komma undan… Det är i princip omöjligt när man går runt med en maskin som sitter fast med slangar i kroppen.. Det är inte normalt jag vet det…
Det är inget fel i att titta efter men jag tycker det är ohyfsat att glo! Jag har själv lärt mig att inte göra det och skulle gärna önska att andra också lärt sig detta. Något jag verkligen uppskattar är när folk som har tittat till kommer fram till mig nyfikna och frågar vad jag drar runt på. Det tycker jag är väldigt fint gjort! Då får man en chans att förklara och prata.

Men eftersom det är så att folk glor så har jag börjat med att möta deras blickar och vinka tillbaka! De brukar bli positivt av det hela.. Så ja, det är hur jag hanterar den nya uppmärksamheten helt enkelt!

image

Arg tant

I måndags blev jag prejjad av en tant me rullator på stan… Jag hade ställt maskinen intill mig och hejjat på lite kompisar. Medans jag gör detta så kommer en tant fram och kör på min hjärtmaskin med rullatorn och fortsätter att stöta in i den.. Som om den kommer att flytta på sig av att hon gör så?!? Jag blir smått chockad och reagerar i nåt i stil me Hallå, vafan håller du på med? och flyttar så fort jag kan på maskinen.. Hon grymtar till och fortsätter iväg dit hon nu skulle…
Va inte detta en otroligt udda situation? Blev så chockad haha! Usch.. Jag tror att hon kan ha lite problem.. I huvudet, för jag anser att så gör nog inte en normalt funtad dam..
Men de kanske bara e jag?


13 svar till “Kan du inte bara ta en snabb titt?”

 1. Ja den gumman hade nog inte alla hästar i stallet… eller vad det nu är man säger 😉
  Tur att det inte hände något med maskinen, men om den hade börjat tjuta, som den gör ibland, så hade hon kanske fått sig en tankeställare.
  Härligt att läsa dina inlägg!
  Kram

 2. Den gumman var nog väldigt mycket inne i sin egen värld och uppfattade inte din livsviktiga maskin, utan såg bara ”ungdomar”.
  Tack för att jag får ta del av dina inlägg… varm kram, Gerd♥

 3. Åh det där med att folk glor och inte har respekt gör mig så förundrad och förbannad. Men du verkar ju hantera det på bästa tänkbara sätt! Och den där kvinnan verkade ju inte helt med som du sa.. Tur att inget hände med maskinen iaf! Du skriver så bra och delar med dig av tankar på ett bra sätt 🙂 du är så stark Sofia ! <3 beundrar dig. Kram S<3

  • Ja samma här! Väldigt knepig stil folk kör med! Ja, va orolig jag blev över maskinen men den verkar må bra efter omständigheterna 😉 Å tack va glad ja bliir! Kram på dig Strlla <3

 4. Asså helt oklar tant! Du hanterar detta på bästa sättet och det skall du vara stolt över!!
  Fortsätt att le och vinka det är din grej POFFEN <3 massa kärlek

 5. Gamla tanter kan va nog så knepiga, men du är bra på att hantera dom 😉 Du skriver väldigt fint!!!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *