Slö dag


Se den!
Se den!

minions sofblogg

 

 Idag e en slapp dag! Väldigt skönt faktiskt. Ska städa lite grann och sådär för jag tar med mig fler saker till vardagsrummet än vad jag plockar bort.. hehe.. Det är inte så lätt när man ska dra runt på pumpen hela tiden för då har man ju bara en hand att arbeta med. Men är väldigt glad att jag inte har något inplanerat idag. Kanske ska kolla på någon go film eller så.

Häromdan såg jag en jättebra film (Now you see me). Har inte hört om den innan men tycker verkligen den va superbra! Jag är inte jättebra på att beskriva filmer så tänker helt enkelt inte ge mig på det för då råkar jag säkert avslöja hela filmen.

Jag längtar så efter att Despicable me 2 går att hyra. Känner inte för att gå på bio och låta maskinen klicka och ha sig. Folk kommer väl börja kasta popcorn på mig efter ett tag.. Så jag får helt enkelt vänta lite till… Tycker den första filmen e så go och jag älskar de små minions-arna som springer omkring. Tycker att de låter och ser så gulliga ut!

wpid-20130818_165634.jpg

Är väldigt trött idag, känner mig jätteseg. Men kan tänka mig att allting börjar komma ikapp nu. Nu när allting äntligen är lite stabilt så kommer allt ikapp mig. Så det är väl så det får vara…. Ska ta sprutan om en timme.. Hjälp.. Det är förhoppningsvis bara 3 kvar! Hoppas!! Ska försöka få ihop min sjukdomstid och skriva ner de på papper, får se om de e klart idag eller imon. Tror de blir bra om de blir klart så folk som inte känner mig kan förstå lite av allt som har hänt.. Ska också försöka virka klart en filt idag.. Svart garn ska jag virka ihop den med. Har ingen aning om hur de ska ske så vi får se hur de blir…

Måste dricka mer än 2 liter per dag just nu pga pumpen. Jag har inte ens druckit två hela glas… Så har nog lite bråttom nu faktiskt. Borde nog gå och klunka lite vatten. Men när man måste dricka så bestämd massa vatten varje dag så tröttnar man tyvärr på vatten. Så får be familjen att köpa hem lite saft!
Något jag inte kan dricka längre sen sjukhustiden är äppeljuice. Så fort jag dricker den så minns jag hur jobbigt de var i början av min sjukdomstid. Dessutom drack jag äppeljuice alldeles för mycket. Får se om jag tycker om den när jag hamnar där igen…
Minns att om sugröret var för långt så hade jag inte ens kraft att suga upp saften. Så de enda sugrören som funkade var de minsta och kortaste sugrören… Känns så skönt att jag e stark nog att hålla i och dricka ur glas nuförtiden! Väldigt stor skillnad och väldigt knepig känsla att tänka tillbaka på att för några månader sen, så kunde jag inte ens hålla i ett glas, knappt svälja, kunde inte ens sitta upp. Sådana saker som man tar för givet…  Usch! Skönt att man blivit starkare sen dess helt enkelt!

Nu e de klunka vatten och sen tvn som gäller och kanske käka lite chips.. Det är ju faktiskt lördag!! För er som inte vet så är jag i princip beroende av Estrellas grillchips. Supergoda e dom! Mums!


2 svar till “Slö dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *