Träning idag…


wpid-cartoon-girl-lifting-weights.jpeg
Idag e de träning som gäller! Fått skjuts dit av min lillebror.. Känner mig lite som ett barn som skjutsas runt och som inte kan ta sig nånstans själv. Eller så kan jag se de som att jag har en privatchaufför! Ganska lyxigt faktiskt! Kör mig till sjukgymnastiken, ställer oss på en handikapparkering precis utanför, helt okej. Om man ska se den positiva sidan av all skit! Jag har en ganska dålig dag idag, helt slut, knappt någon energi. Så tränade inte lika bra som vanligt. Så jag får nog säga till angående tröttheten till sjuksköterskan som ja kommer träffa imorgon. För så här trött ska jag nog inte vara. Får se vad de säger…
Där jag stoppade in sprutan igår så blödde de fortfarande vid 1 tiden idag, så jag fick ett nytt tryckförband när jag var på sjukhuset. Tror att det äntligen har slutat blöda! Så vi bestämde oss iallafall för att jag nog inte behöver ta den blodförtunnande sprutan idag, för det känns som att blodet e ganska tunt… Verkar som att det räcker för nu helt enkelt! Så idag slipper jag sprutan! Weeei!

wpid-IMG_20130828_153146.jpg
Sen tog vi en lunch ihop, ja mamma och min bror. Vi hade jättetrevligt, satte oss på Kalimera som ligger på linnegatan med en handikapparkering som är precis vid restaurangen. Ganska lyxigt! Riktigt go mat va de också! Så goa, skönt att jag nu kan få vara ute och äta med dom istället för att vara fast på sjukhuset.

Sen åkte vi till min äldsta bror och hälsade på bebisen igen! Fick hålla i henne idag också, såå lyxigt! Nu har jag precis kommit hem och är heeelt slut! Dags att vila mig kan jag tänka mig. Så har vi mormor och morfar här också, mysigt!
Jag är verkligen inte van vid att inte få hålla mitt vanliga tempo! Att inte kunna gå så fort som jag vill utan att jag måste ta en paus. Att vid en liten lutning och uppförsbacke ha det jobbigt att ta mig fram. Att ibland vara tvungen att vila mitt på dan för att jag inte orkar mer. Att inte kunna städa utan att ta små pauser och kan knappt städa klart innan jag är helt slut. Att inte få sova på varken mage eller sidan. De e skit! Åh va jag saknar att få sova som jag vill! Så ja, dags att vila!


10 svar till “Träning idag…”

  1. Jag tycker du är helt underbart grym sofia!! Du orkar ändå ta upp det som faktiskt är positivt i den situationen du är i nu! Det är starkt:) blir inspirerad av att läsa! 🙂 <3 kör på i det tempot dagen säger! Du är bäst!!!

  2. Visst var det mysigt att ses idag och vi är grymt imponerade av din järnvilja och positivitet! Kram igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *