Lördag

Ja, veckan har varit väldigt intensiv. Känns skönt att ta de lilla lugna nu. Håller på att virka en del nu så jag blir klar någon gång.. Hoppas de blir fiint! Änsålänge ser de okej ut!
Jag har äntligen fått slippa sprutorna också. Var väldans mycket strul med de jävla värdet i veckan. Fick ett samtal igår angående pk-värdet och provtagning. Då ansåg de som tar hand om pk-värdet att man skulle börja ta det varje måndag för att få lite kontinuitet. Jag kände att varför ta det på måndag om jag ändå varje vecka är på sjukhuset och ska ta andra blodprover.

Då blir det provtagning 2 ggr i veckan och redan nu har de jättesvårt för att hitta mina ådror. Så det kändes skit. De sa jag också till dem, berättade att nu på senaste har det varit så att jag måste stickas två minst två gånger pga man inte får tag i mina ådror. Så det kändes ganska värdelöst. Så jag förklara som det var men eftersom att vi haft strul med dom ett par gånger så tänkte jag att nä, här kommer det inte bli någon skillnad.
Men det blev det! Senare ringde de upp mig och berättade att de blir varje onsdag eller torsdag. Så det kändes väldigt skönt. Redan nu är jag sönderstucken och jag har knappt något tålamod längre med alla stick jag får och tar på mig själv…
Nös idag och oj vad ont det gör i bröstkorgen. Då känner man att de fortfarande inte är läkt. Vilket är förståeligt men det är smärtsamt att gå runt med. Varje gång jag tränar så får jag ont i bröstkorgen och även nedanför där slangarna går in i kroppen. Usch! Så trött på alla smärtoor.

Frisk och utan bekymmer!
Frisk och utan bekymmer!

Det är många som skriver att det blir bättre för mig med en blogg för där kan man skriva av sig. Delvis känner jag så men samtidigt så blir det inte alls så mycket lättare. Det är fortfarande samma skit man går igenom. Men jag kan känna att det är skönt att komma ut med vad som hänt för då slipper folk fråga så udda frågor. Även skönt att upptäcka de stöd man har runtomkring sig som pushar på och stöttar mig.
Men det är jobbigt… Extremt jobbigt. Väldigt svårt att förklara allt man känner men jag försöker! Jag är också vilsen i den situation jag hamnat i. Många skriver också att de kommer bli bra.. Klart de vill vara snälla men jag känner att framtiden är så himla oviss. Jag vill att de ska bli bättre och jag vill att livet ska vara normalt sen. Men jag kommer alltid behöva ta piller som man oftast får väldans biverkningar av. Jag kommer vara tvungen att opereras igen för att allt ska bli bra… Men vad är det egentligen när man jämför med alternativet?

E väldigt trött på allt just nu. Trött på alla smärtor. Trött på att vara så begränsad. Trött på de klickande ljudet som maskinen avger konstant 24/7. Längtar efter att vara frisk. Eller iallafall då när jag trodde att jag var frisk.

Men för nu känns det faktiskt skit! Men antar att dom dagarna måste man också ta sig igenom, så jag kämpar..

2 reaktioner på ”Lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *