Smärtor


Har haft en ganska bra dag smärtmässigt. Foten har såklart gjort svinont hela dan och har känt många smärtor där de e som knivar som förs in i benet. Sedan skruvar någon lite på kniven. Sen dras den ut och stoppas in helt random igen. Så jävla ont.

Men har fått äta morfin idag (som alla andra dagar) och smärtan för bröstbenet har ialf hållt sig på en helt ok nivå… Tills nyss. Smärtan stegrade och de finns inget man kan göra för att lindra smärtan förutom att be om ny medicin. Nu fick jag dosen rakt i blodet vilket va bra, för då försvinner smärtan fortare än om man skulle tagit ett piller.
Verkligen upp och ner dagar! Aj 🙁 Humöret de varierar också, har ingen aning om vilket humör man är på från dag till dag. Tårarna de faller också… Ingen lätt resa det här… :/
Hoppas såå att de blir en lugnare dag med mindre smärtor imorgon…


7 svar till “Smärtor”

  1. Kämpa på, självklart får man känna sig liten & bara ha någon nära som håller om en. Ibland är det himla skönt också! <3 hoppas det går snabbt framåt med läkningen så att du slipper smärtan.. Önskar verkligen att du ska slippa den helst typ igår redan! Bästa sofia. <3

  2. Älskade Sofia!
    Önskar så att jag kunde bära lite smärta åt dig. Du är otroligt stark, men jag önskar att du skulle sluppit en del av det. Ser fram emot att det blir bättre och bättre för dig.
    Kramar Sussi

  3. Går inte att föreställa sig hur ont du har 🙁 Hoppas det blir bättre snart iaf. Du är bäst poff!!! <3 Massa pussar och kramar

  4. Sofia ! Du är en hjälte som kämpar på mot det onda….Jag imponeras av din vilja och din styrka.Ge inte upp, du vinner! Det vet både du och jag ! Du finns i mina tankar, Sofia! /Plastmentor, Mats

  5. Önskar jag kunde ta all din smärta och kasta iväg som jag gör när Kajsa och elin ramlat… Men det enda jag kan göra är att finnas här och peppa dig! Du är så fantastisk och duktig! Att du ens sätter ord och skriver här är ett underverk! Mycket bra men att du orkar visar på hur du som person är! Är så superstolt över dig min älskade bästa vän!! 🙂 <3

  6. Ditt humör får din omgivning vänja sig vid ett tag framöver, man bara är så. Själv började jag gråta om man var för snäll mot nej. Då kände jag mej lite hjälplös, utan det fick bli lite tuffare jargong. Det blir bättre för varje dag med lite dalar emellanåt, inte så konstigt med allt det du gått igenom…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *