Jup


image

Ny dag, inga undersökningar idag. Ska nog få gå ut och ta en promenad,  så jag hoppas att vädret blir lite bättre!
Igår var en helt okej dag smärtmässigt,  foten e hemsk som vanligt men jag tror nog att bröstbenet läker helt okej trots dåliga odds!

Hoppas, orkar inte ta mig igenom en operation till!
Den grejen jag har i munnen som ni ser på bilden är till för att träna upp lungorna igen. Det är ett motstånd när man andas in och ett när man andas ut. Det ska man göra flera gånger per dag… Skönt att de inte är så jobbigt eftersom man ska göra det så ofta.
Hade många besök igår. Först kom mamma, sen träffade vi en go tjej som heter Tove som har samma hjärtpump som jag har haft. Så den går hon fortfarande runt med. Det va lite annorlunda att höra ljudet igen… Hoppas att hon också får ett nytt hjärta snart!
Sen kom två av mina bröder, min brors flickvän Emma och bebis Olivia. Egentligen skulle jag hjälpt till och passa Olivia, men jag var så trött så jag somnade istället… Hah…
Får fortfarande fragmin sprutor (blodförtunnande). Förstår inte hur en sån liten spruta kan göra så jävla ont. Den ska man tydligen ta varje kväll tills att man åker härifrån… 🙁 Har tagit den själv två dar i rad nu… Bläh. Annars brukar de hjälpa mig men jag fick så stora blåmärken så jag tänkte att de kanske är bäst att göra det själv trots allt.
image

Åt ett kinderägg och fick en smurf 😀 Min nya maskot! ^^ Han ser lite sur ut men det får funka…
Min plan med att få sovmorgon på mornarna funkar inte alls bra. 8 kommer de in, sen kommer de in kl 9 och drar upp persiennerna. .. Tror inte att de tycker om min plan. Antar att jag kanske borde gå upp nu då… För ljust för att sova… 🙁 Undrar om jag någonsin kommer att bli en morgonmänniska….
image

Här e utsikten från mitt rum! Helt okej utsikt ^^ Synd att det är så molnigt just den dagen som jag ska promenera utomhus.
Sen ska vi på en matkurs jag, mamma och pappa för att lära oss vad jag kan äta nu i framtiden och vad man ska akta sig för! Så de blir intressant. Men nu e de dags att gå upp… Ska träna snart, lite stelt om sjukgymnasten kommer in och jag ligger kvar i sängen…. Får nog skynda mig nu! 😮

Hah, hade jättefel. Helt plötsligt skulle jag åka och få ett ultraljud på hjärtat… Surprise! 😮
Sen kom kuratorn hit också, Lena heter hon. Hon verkar riktigt bra! Så vi ska träffas på fredag igen! Blir nog superbra!


17 svar till “Jup”

 1. Va får du sova så länge? Mig väckte dom halv sex… Kul att höra att du läker och mår relativt. Underbart att du får träffa Lena hon är jätte go ❤️❤️❤️
  Ha det gott / Annelie

 2. Hej Sofia! Mitt namn är Melanie o jag fick informationen om din länk av en sjuksköterska pa Sahlgrenska, hoppas det är ok att jag ”bara” skriver sa här nu?
  Jag jobbar pa företaget Berlin Heart, som tillverkar klockorna och maskinen du var tvungen att ha ett litet tag nu, innan du fick ditt nya hjärta.
  Tycker det är fantastiskt att allt gick sa bra för dig, jag önskar dig styrka och energi inför framtiden och hoppas vägen fortsätter uppat!
  Om du känner för det , titta gärna pa var hemsida (www.berlinheart.de), där finns en del information för ”patienter” ocksa, eller sa far du sa klart skicka meddelande direkt till mig ocksa (wagner@berlinheart.de).
  Manga hälsningar fran Berlin!
  Melanie

 3. Loved reading your blogg! I don’t think you’ll ever me a morning person, I mean remember how hard it was for us to get out of bed for ballet in Stockholm! Haha <3 xxxxx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *